Over mij

OVER MIJ 


Hoi, ik ben Marije

Ik ben ontzettend blij dat ik jou en je paard kan helpen. Lange tijd was ik op zoek om iets te kunnen doen met paarden, naast mijn werk voor een adviesbureau voor natuur & landschap en voor een agrarische natuurvereniging.

 

Wat precies, wist ik nog niet...

 

Toen kwam Guasha op mijn pad en daar had ik een heel goed gevoel over. Daarom ben ik de opleiding Guasha voor mens en paard gaan doen. Ik vind het erg waardevol dat ik zowel paard als ruiter kan behandelen en jullie zo allebei kan helpen. 

Omdat ik graag blijf leren, heb ik ook de opleiding Cranio Sacraal therapie voor paarden gedaan. Om nog meer waardevolle technieken te leren om je paard te helpen. 

 

Ondertussen heb ik zelf enorm veel geleerd over 'mindset'. Ik vind het super interessant en heb er zelf heel veel aan in mijn dagelijks leven. Dit wil ik graag met je delen om jou mee te helpen. Daarom heb ik mijn traject Joyful Team ontwikkeld. 

Mijn missie is om te zorgen dat paard en ruiter een fijne samenwerking hebben en een waardevolle tijd met elkaar doorbrengen. Ik zie graag een wereld waar paard en ruiter een goede band met elkaar hebben en allebei plezier en geluk vinden in de omgang met elkaar en in de training, elke dag! 

Mijn opleidingen

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij Guasha Opleidingen Santai en Paardenopleidingen Praktijk Natuurlijk: Cranio-Sacraal therapie paard. Zie ook www.guasha-opleidingen.nl en http://praktijknatuurlijk.nl/jaaropleiding-cranio-sacraal-therapie/.

Mijn paard woont op een prachtige plek met een grote loopstal, paddock en weilanden. Hij staat in een grote groep en voelt zich helemaal thuis in de kudde. Ik vind het heel interessant om te zien hoe de paarden met elkaar omgaan en hoe ze leven. 

Mijn paard Amor en ik zijn ondertussen al een paar jaar samen. Toen hij 3 was kwam ik hem tegen en is hij met mij meegegaan. Wij vormen ondertussen een heel fijn team, en dat gun ik iedereen met zijn paard! Ik heb enorm veel plezier met Amor en ik leer veel van hem.