Joyful Team

JOYFUL TEAM

Traject Joyful Team

Foto door Rikie Boevink

Wat gaan we doen in traject Joyful Team?

 

Het traject bestaat uit 3 guasha behandelingen voor jou en oefeningen voor een betere mindset evenals een betere omgang met je paard! 

 

Ook je paard krijgt alle aandacht en krijgt 3 behandelingen met Guasha en Cranio Sacraal Therapie, helemaal afgestemd op de behoefte van jouw paard.

 

De mindset oefeningen ontvang je per mail na elke behandeling. Tijdens de behandelsessie gaan we dan ook de oefeningen bespreken. Ik leg je alles uit en we gaan kijken hoe de oefeningen jou het beste kunnen helpen. Je kunt vragen stellen tijdens de behandelsessies of op de mail.

 

Omdat het best een grote stap is om een behandeltraject in te gaan, kun je ook eerst een 'kennismakingsbehandeling' afspreken en daarna besluiten of je verder wilt gaan met het behandeltraject.

Samenvatting:

 

3 Guasha behandelingen gecombineerd met mindset training voor een meer positieve instelling en betere omgang met jouw paard. 

 

3 Guasha / Cranio Sacraal behandelingen afgestemd op de behoefte van jouw paard.

Prijs

 

€ 275,-

 

Joyful team gaat je helpen veel meer plezier te ervaren en een betere verbinding met je paard te krijgen.

Prijs 

 

€ 142,50

Wat krijg je?

 

3 Guasha behandelingen gecombineerd met mindset training voor een meer positieve instelling en betere omgang met jouw paard.

Ontdek Joyful Rider

Prijzen zijn inclusief btw.

Prijzen zijn inclusief reiskosten tot 30 km enkele reisafstand vanaf Lobith.

Voor meer dan 30 km nadere afspraak voor bijdrage in reiskosten.